Seuraa Facebookissa

Logomerkkaus

DTG -tekstiilitulostus

DTG -tekstiilitulostus

DTG = Direct To Garment = tulostus suoraan kankaalle.

Tekstiilitulostimella saadaan aikaan erittäin tarkka ”valokuvamainen” painojälki, olipa kyseessä kuva/ logo/ teksti lähes mikä tahansa merkattava asia. Paino on ympäristöystävällinen koska käytettävät värit ovat vesipohjaisia.

Tulostaa voidaan erilaisille materiaaleille, suositus on 100% puuvilla tai sekoite mutta myös keinokuiduille pystytään tekemään tietyissä väreissä.

Tulostin on pääasiassa tehty t-paitojen merkkaukseen= mainospaidat/ tapahtumapaidat/ bändipaidat jne, mutta tulostimella voi merkata myös paljon muitakin erilaisia tekstiilejä.

Painojälki ei tunnut vaaleissa materiaaleissa juuri ollenkaan, väri menee kankaan kuituun. Tummissa käytetään pohjalla valkoista, tällöin värit tulevat hyvin esille ja painojälki tuntuu materiaalissa.

Silkkipainatus

Silkkipainatus

Silkkipainatus on perinteinen painomenetelmä, jota käytetään kun määrät ovat isot ja pääasiassa yksivärisiä.

Paino tapahtuu ns. painoseulan läpi kankaalle käsin lastalla vetäen.

Lämpösiirto

Lämpösiirto

Käytössämme on lämpösiirto tekniikka. Prässillä siirretään lämmön ja paineen avulla muotoon leikattu tai tulostettu materiaali kiinni tuotteisiin. Lämpösiirtokuva ei vaadi filmiä, painoseulan valmistusta ja sen vuoksi soveltuu myös yksittäisiin painatuksiin ja vaihtuviin sarjoihin.

Logo ym tiedostot tulisi toimittaa vektorimuodossa.

Voimme skannata ja vektoroida/erotella/muokata aineistoa – tällöin hinnoittelu määräytyy tapauskohtaisesti josta sovitaan erikseen.

Logojen ja tekstien brodeeraus

Logojen ja tekstien brodeeraus

Brodeeraus on viime vuosien aikana saavuttanut johtavan aseman yritysvaatteiden, työvaatteiden, lippalakkien ja lukuisiin muihin käyttötarkoituksiin soveltuvien tekstiilien merkitsemistapana. Lisäksi se antaa lopullisen viimeistelyn niin käyttövaatteille, juhla-asuille kuin vapaa-ajan asusteillekin.

Nykyaikaiset koneet ovat täysin tietokoneohjattuja ompeluautomaatteja. Koneet eivät kuitenkaan toimi itsestään vaan tikkaajien korkea ammattitaito ja taiteellinen silmä on jokaisen brodeerauksen onnistumisen ehto.

Teemme brodeerauksia Brother teollisuusbrodeerauskoneilla, joiden kapasiteetti riittää tekemään vaativammatkin ja suuremmatkin määrät.

Erilaisista merkitsemistavoista brodeeraus on ehdoton ykkönen sen näyttävyyden, kolmiulotteisen vaikutelman ja pesunkestävyyden vuoksi.

Koristetikkaus käytännössä

Brodeeraus lähtee siitä, että sinulla on valmis kuva, merkki, logo yms. jonka haluaisit saada langalla ommeltuna. Kuvasta tehdään ensin soveltuva kuvio, eli digitoidaan ompelupistot, ja tämän jälkeen ohjelmaa kokeillaan ja säädetään niin kauan, että se on brodeerauskelpoinen. Itse brodeerauksen kone tekee hyvinkin helponnäköisesti, mutta kaiken a ja o on, että tehty ohjelma on toimiva ja hyvin ohjelmoitu. Tällöin helpottuu tekijän osuus, kun ei tarvitse pysäytellä konetta vähän väliä. Tehty kuvio vielä viimeistellään poistaen jääneet langanpätkät ja tukimateriaalit.

Brodeerauksia teemme eniten yritys- ja mainostekstiileihin, valmistamiimme istuinsuojiin, sekä myös yksittäisiä kirjontakuvioita, tekstejä ja nimiä mm. pyyhkeisiin ja kastepukuihin.

Lähetä tai tuo haluamasi kuva tai logo, niin katsotaan ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva merkkaus.

Muut merkkaustavat

Muut merkkaustavat

Yhteistyökumppanimme ACG Accent- valmistaa erittäin laajasti hyvin erikoisia/ erilaisia logo yms merkkejä.

http://acgaccent.se/en/home
https://youtu.be/_NO6vp_RpF8

Yhteystiedot

Bellabit Oy

040 151 0200
[email protected]

Kitee

Romolantie 23
82500 KITEE

 • Vapaa-aika
 • Mainostuotteet
 • Istuinsuojat
 • Ompelukoneet, huolto
 • Kangaskauppa
 • Logomerkkaus

Joensuu

Rahkeentie 12
80100 JOENSUU

 • Vapaa-aika
 • Mainostuotteet
 • Istuinsuojat
 • Työvaatemyymälä
 • Logomerkkaus
 • Ompelukoneet, huolto

Tietosuojaseloste

Liikkeemme on avoinna

Kitee:
Ma-pe 9-17

Joensuu:
Ma-Pe 9-17
Heinäkuu avoinna 10-16.00

Yritys- ja mainostekstiilit, istuinsuojat

Jarmo Timonen
Myyjä
040 528 0312

Iina Kostamo
Myyjä
040 521 7991

Istuinsuojat, ompelukoneet, ompelukonehuolto

Petri Partanen
Yrittäjä
040 151 0200

Kangaskauppa

Katja Partanen
Yrittäjä
040 151 0100